• info@optikaarena.si
  • 02 614 42 30

O Optiki Arena

Nudimo veliko izbiro korekcijskih okvirjev znanih blagovnih znamk, kontaktnih leč in sončnih očal (tudi z dioptrijo). Naročite se na brezplačno kontrolo vida: 02 614 4230 ali nas obiščite!

Oprema v optiki

V naši optiki uporabljamo najsodobnejšo VISIOFFICE opremo za izbiro okvirjev in stekel.

Najsodobnejši aparat meri specifične parametre vida za vsakega uporabnika posebej, zato omogoča izdelavo personaliziranih očal. Z dinamičnimi 3D meritvami, ki so v ospredju inovacij in jih izmerimo s pomočjo Visioffice sistema, pridobimo edinstveno diagnozo očesa. Ta podatek se imenuje eyecode in je pridobljen na osnovi lokalizacije centra rotacije očesa v 3D meritvi (x, y, z).

Natančne meritve omogočajo popolno povezavo med očesom in steklom, posledično je optična funkcija stekel petkrat natančnejša. Za določeno (izmerjeno) oko je optična funkcija (dizajn) pet krat natančnejši (v primerjavi s steklom brez eyecode opcije). Pri vsakem steklu se pridobijo optimalne lastnosti; temeljna prednost vsakega stekla je izboljšana, kar pomeni boljše delovanje za vsako določeno oko.

Uporaba aparata je zelo preprosta: uporabnik se postavi pred ogledalo, stoji v naravnem položaju, v manj kot dvajsetih sekundah so vse meritve opravljene. Visioffice poleg meritev nudi tudi pomoč pri izbiri okvirja in stekel (prikaz prednosti določenih stekel, simulacija teže, debeline, dodatkov in barv,… ).

Kolekcije

NUDIMO OKVIRJE MNOGIH SVETOVNO ZNANIH MODNIH ZNAMK.

Kje se nahajamo?

  • POHORSKA ULICA 21, MARIBOR
  • 02 614 42 30
  • info@optikaarena.si

Spremljaj nas na socialnih omrežjih

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing – spletna stran) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.